Pannenkoekdag!

Op donderdag 23 maart was het feest, we vierden de Nationale Pannenkoekdag. De senioren uit de buurt waren uitgenodigd en alle opa`s en oma`s om gezellig met elkaar pannenkoeken te gaan eten. Dit jaar hadden we de Pannenkoekendag gekoppeld Meertmaond Streektaolmaond.

In het  “Flint restaurant” lazen Janny Bruins en twee bekende Broekstrekers, Femmy Smit en Henk Wolf  Drentse gedichtjes voor en een prachtig Drents verhaal over pannenkoeken. En daarna kon iedereen aanvallen op de heerlijke pannenkoeken. Meer dan 40 opa`s, oma`s en senioren uit de hele Broekstreek of daar buiten kwamen gezellig pannenkoeken eten op school. Zeven ouders hadden hun keuken ter beschikking gesteld voor dit evenement en de kinderen van de bovenbouw hebben daar driftig staan bakken.OLYMPUS DIGITAL CAMERA pannenkoeken 17

De andere kinderen toverden de gymzaal om tot een restaurant en zorgden voor de bediening.